Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki Zöldkártya szervízek képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Vidéki Zöldkártya szervízek - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Vidéki Zöldkártya szervízek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alpok Service Kft. Szombathely

Alpok Service Kft. Szombathely

Kipufogók, fékek, kenőanyagok, abroncsok, lökésgátlók, könnyűfém- és acéltárcsák, akkumulátorok, izzók, ablaktörlők, gyújtógyertyák, ékszíjak, lég, -olaj és üzemanyagszűrők gyors cseréje, javítása, gyorsan, precízen olcsón.

Autó 98 Bt.  Miskolc

Autó 98 Bt. Miskolc

Cégünk, az Autó-98 Betéti Társaság 1998-ban alkult, és azóta, számtalan szervíz szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fő tevékenységünk az autószerelés, amit magas szinten képzett autószerelő kollégáink nagy precizitással végeznek. Műhelyünkben, amely Miskolc területén, Diósgyőrben található, kedvező árakon, és rövid határidővel vállaljuk szinte bármilyen típusú személygépjármű javítását, szervízelését. Munkáink során mindíg igyekszünk megtalálni a megrendelő számára leggazdaságosabb megoldást. A várható költségekről a lehető legpontosabban tájékoztatjuk ügyfeleinket az autó átvizsgálása után.

Autószöv Gyöngyös Kft

Autószöv Gyöngyös Kft

Hivatalos Suzuki márkaszerviz és márkafüggetlen gépjármű javítás, műszaki vizsga, zöldkártya, eredetiségvizsgálat, autómentés. A forgalomból ideiglenesen kivont járművel a kivonás időtartama alatt a közúti forgalomban nem lehet részt venni. Az üzemben tartó, a tulajdonos vagy a törzskönyvvel jogszerűen rendelkező kérelmére a közlekedési igazgatási hatóság a járműnyilvántartásba való bejegyzéssel intézkedik a jármű ideiglenes forgalomból történő kivonásáról.

Futómű centrum - Érd

Futómű centrum - Érd

Várjuk Önt érden, ahol minden igényt kielégítő autósboltunk mellett professzionális futóműcentrumot is üzemeltetünk. Tusculanum kerületében a Cinke utcában található modern, kulturált, márka független szervízünk, amely majd 20 éves működése során rengeteg ügyfélt szolgált ki, és ez a célja a jövőben is. Szervízünk vizsgabázissá bővült, így az általunk javított, vizsgára felkészített autókat helyben le is vizsgáztatjuk. Célunk az elégedett ügyfél, illetve az elfogadható árak, melyet visszajáró ügyfélkörünk tud bizonyítani. Szervizünk 1995-ben elnyerte a kitüntetést, hogy Monroe lengéscsillapító garanciális márkaszervizzé válhatott. Szervizünk szerepel az országos szervizhálózatban is! Számtalan autójával kapcsolatos szolgáltatásban állunk rendelkezésére! Bátran állíthatjuk, hogy az autójával kapcsolatos problémák 95%-ával kapcsolatban állunk rendelkezésére. Bejelentkezését, árajánlat készítést, mint visszajáró mint leendő ügyfeleinknek telefonon, és személyesen is egyaránt várjuk!

Műszaki vizsga Debrecen

Műszaki vizsga Debrecen

Belkervizsgabazis.hu az oldalra hivatkozva kedvezményes műszaki vizsgázatásban lesz része. Műszaki vizsga olcsón Debrecenben a Belker vizsgabázisnál. Vizsgáztatás, zöldkártya, eredetiség vizsgálat, futóműbeállítás, szervíz, teher és személyautó mosás szolgáltatásaival várja ügyfeleit kedvező műszaki vizsga díjjal. Vizsgáló állomásunk tevékenységét a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló 5/1990. (IV.12.) KöHÉM rendeletben foglaltak szerint és az NKH regionális igazgatósága szakmai irányítása alapján kell végeznie.

Pedrito Budakeszi

Pedrito Budakeszi

Szolgáltatások Használt autó adás, -vétel, -csere Készpénzre megvásároljuk az ön által felkínált járművet, illetve átvállaljuk banki tartozását, telephelyünkön vásárolt gépjármű eladási árába régi autóját beszámítjuk. Bizományos értékesítés Szolíd közvetítői díjért gépjárművének eladásra való felkészítése (külső-, belső takarítás, polírozás, heti kétszeri mosás, őrzött telephely) Hitelügyintézés Ügyfelein k részére a legkedvezőbb hitelkonstrukciók kiválasztása Forint ill. deviza alapú hitelek közül választhat, akár 72 hónapos futamidőre is. Nem nálunk vásárolt gépjármű hitelügyintézését is lebonyolítjuk. Biztosítás kötés Kötelező biztosítás kötés az ügyfél részére legmegfelelőbb biztosító társaságnál. Kérésre casco kötés is lehetséges. Műszaki vizsgáztatás Eredetvizsgálat Átírá s ügyintézés Mozgáskorlátozott utalvány beszámítása

Suzuki Borongics Balaton

Suzuki Borongics Balaton

A Suzuki Borongics Autójavító és Kereskedelmi Kft. 1997. január 1-től működik, bár az autókereskedés múltja 1993 nyarára nyúlik vissza, amikor az ügyvezető egyéni vállalkozóként kezdte a Suzuki márkakereskedelmet. 2006-ban újjáépült szalonunkban a Suzuki teljes típusválasztékával várjuk kedves ügyfeleinket. A hitel, a biztosítás és a kárrendezés ügyintézése a helyszínen történik. Használt autós telepünkön beszámított és bizományos értékesítésre átadott gépjárművek közül válogathat.

Tuti menü