Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speciális javítás - Budapest képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Speciális javítás - Budapest - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Speciális javítás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 11 db
Autókárpit - Budapest

Autókárpit - Budapest

Szakterületünk bőr autó- és motorkárpitok javítása. Azon belül váltógomb, váltóharang készítése, bőrülések javítása illetve utólagos készítése, ülésfűtés cseréje, vagy utólagos beépítése elektromos bekötéssel, csomagtér és tető kárpitozása. Autókárpitos munkák mellett készséggel vállaljuk hajók, yachtok, veterán járművek kárpit javítását, cseréjét és felújítását. Budapesten helyszíni kiszállással is. Ajtó kárpit javítása, felújítása. Sima textil ülés javítása, bőrüléssé alakítása, autóülés bőrözés. Kiszakadt vagy kopott bőrkárpit helyreállítása, bőr festés. Utastéri autó szőnyeg javítása, pótlása, valamint új szőnyegek készítése.

Győri István - Budapest

Győri István - Budapest

Törött, karambolos lett az autója? Győri István megjavítja, ne vigye a bontóba! Kár lenne szeretett vasától megválnia? Ne aggódjon: munkáit garanciával csinálja! Rozsdás, korrodált jármű felújítására Kőbányán található műhelye várja! Ügyfelei igényei szerint foglalkozik mással, karosszéria átalakítással is - optikai tuningolással. A műhelybe a nagyobb járművek tulajdonosai is szívesen betérnek, buszok, teherautók javításra a műhelybe beférnek! Többet szeretne megtudni a műhelyről, munkákról, Istvánról? Navigáljon tovább a honlapjára a tutilapok weboldaláról...

Karosszéria lakatos

Karosszéria lakatos

Vállalkozásunkat 1994-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy sérült, korrodált személy és kisteherautókat javítsunk, és minőségi precizitással hozzuk közel gyári állapotba. A legkorszerűbb szerszámokkal, a legkorszerűbb és leghatékonyabb felületkezelő anyagokkal dolgozunk. Érdemes minket választani, mert kedvező áron, kiváló minőségű munkát végzünk rövid határidővel, megbízhatóan és természetesen garanciával. Fontosak számunkra az Ön igényei, kívánságai, és különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal. Bármilyen autószereléssel kapcsolatos kérdés merül fel Önben, kérem, keressen minket bizalommal!

Kiss Gyula karosszérialakatos

Kiss Gyula karosszérialakatos

Vállalkozásunkat 1958-ban alapította a nagyapám, elsők között volt aki az autójavítással kezdett foglalkozni, melyet az édesapám vett át tőle. A szakma iránti érdeklődésem már gyermekkorom idején kezdődött, folytatva a családi hagyományokat én is a mestervizsgázott elődeim nyomdokába léptem, és a megfelelő szakmai tudás birtokában én is sikeres mestervizsgát tettem. Vállalkozásunk fő profilja a karambolos személygépkocsik és kishaszonjárművek szakszerű javítása márka függetlenül, valamint egyéb ezzel kapcsolatos szolgáltatások, a káreseménytől az újbóli használatbavételig történő összes tevékenység szervezése: - autómentés, - karosszériajavítás alkatrész beszerzéssel, - fényezés, - teljes körű biztosítás ügyintézés. Ezen kívűl vállaljuk bármilyen típusú gépkocsik vizsgára történő felkészítését és vizsgáztatását. Az ügyfelek minőségi és korrekt kiszolgálása érdekében a munkát nagy szakmai tudással és felkészültséggel, körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük. Fontos számunkra a hosszú távú közvetlen, barátságos kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel, amely egy márkaszervízben nem alakulhat ki, mert az ügyfél csak a munkafelvevővel találkozik, a műhelyben javított autójához be sem engedik. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság ezért a szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Kormánymű - Budapest

Kormánymű - Budapest

Cégünk 1995 óta foglalkozik személygépjárművek, haszongépjárművek szervokormányműveinek és szervoszivattyúinak javításával.2 év jótállást vállalunk szervokormányművek illetve szervoszivattyúk teljes, tömítetlenségi javítására.

Mercedes bontó Budapesten

Mercedes bontó Budapesten

A Tempo Car Kft. Mercedes bontó vállalja a minőségi alkatrészek szolgáltatását, beszerelését, adunk a termékeinkre garanciát, garantáljuk a gyors és pontos ügyintézést. Legyen Ön is a partnerünk! Mercedes bontott alkatrészt szeretne vásárolni, de nem tudja pontosan beazonosítani azt? Szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére, segítenek, az Ön dolga csak annyi, hogy vegye elő a Mercedese forgalmi engedélyét és hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben, vagy kérjen visszahívást! Egy munkaórán belül visszahívjuk, örömmel segítünk, hiszen ez a feladatunk. A Tempo Car Kft. Mercedes bontó vásárol is! Mercedes személy- és kisteherautóját állapot felmérést követően megegyezés szerinti áron megvásároljuk. A forgalomból történő kivonáshoz szükséges Bontási Átvételi Igazolás teljes körű ügyintézése is a mi dolgunk. Ha szükséges, biztosítjuk az autó telephelyünkre szállítását is.

Részecskeszűrő - Budapest

Részecskeszűrő - Budapest

A részecskeszűrő az új, modern dízelmotorok kipufogórendszeréből szűri ki a kormot. Ez a korom gyakran eltömíti a részecskeszűrőt, ami azt okozza, hogy motorhibát jelez a fedélzeti számítógép. Ilyenkor csak a csere, vagy a részecskeszűrő tisztítása a megoldás. Mivel a csere 3-500 ezer forintos kiadás, a tisztítás a kézenfekvő módszer. Ebben állunk rendelkezésére, Budapesten és Pest megyében. A munkánkra garanciát vállalunk. Látogassa meg honlapunkat és kérjen időpontot az ott található telefonszámon.

Satkovics Péter

Satkovics Péter

Budapest egész területén vállaljuk a gumijavítást vagy kerékcserét. Legyen szó egy szálloda parkolójáról vagy egy bevásárlóközpont parkolóházáról mi állunk rendelkezésére. Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és modern felszereléssel professzionálisan végezzük el a feladatot. Hívjon minket bizalommal. Gyorsan kiszállunk és gyorsan dolgozunk. Szolgáltatásunk igénybevételével időt, pénzt és idegességet spórolhat. Az abroncsok cseréjét és szükség esetén javítását helyben végezzük. Velünk üzemanyagot és pénzt is spórol a téli/nyári abroncscserénél. Nincs sorban állás! Látogasson el honlapunkra és jegyezze fel mobiljába telefonszámunk, hogy mindig legyen kéznél. Éjszaka is dolgozunk, hétvégén is, télen is és esőben is.

Schiller Karambolos Centrum

Schiller Karambolos Centrum

Újjá varázsoljuk autóját! Miért válasszon minket? - Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb lakatos és fényező üzeme várja Önt - A főbb biztosítótársasággal kapcsolatban vagyunk, Önnek nem kell mennie sehova - Gyári javítási minőséget és tartósságot garantáló fényezőkamrák - 15 karosszéria lakatos állással rendelkezünk - A javításhoz szükséges alkatrészeket raktárról azonnal biztosítjuk - A javítások idejére kedvezményes áron cseregépkocsit tudunk biztosítani - A gépkocsik helyszínről történő elszállításáról, mentéséről éjjel-nappal gondoskodunk Kényelmes körülmények között segítünk Önnek a biztosítási papírok kitöltésében, a biztosító társasággal kapcsolatos teendőkben. Mintha megint új autót vásárolna, olyan kényelemben és kiszolgálásban részesítjük! Légkondicionált ügyfélvárónkban, egy pohár frissítő ital társaságában várakozhat, ill. internetezhet. Évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapatunk várja Önt!

Hirdetés
Sebességváltó javítás - Budapest

Sebességváltó javítás - Budapest

Szolgáltatásaink A tevékenységi körnek megfelelő javításokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, garanciával végezzük. Az alkatrészek beszerzése közvetlen gyári importőrökön keresztül történik, így lényegesen kedvezőbb árakat tudunk biztosítani a hazai márkaszervizekkel szemben. Az alkatrészek szállítása általában 3-6 munkanap. Bontott alkatrészek beépítése, tisztítás, bevizsgálás után. Javítási garanciális feltételek: a Vállalási Szabályzat szerint. Az alkatrészekre a gyártók és a kereskedők által meghatározott garanciális feltételek biztosítottak. A megrendeléskor átvett fődarabot (köszönet a külső tisztításért, meggyorsítja a munkafolyamatot) általában egy munkanapon belül megbontjuk, a hiba megállapítás után árajánlatot készítünk és feltétlenül konzultálunk a megrendelővel. Kérjük mindenkor adják meg a jármű pontos adatait és az észlelt hibákat. Árainkat az Autodata normaórái és a saját rutintapasztalataink figyelembevételével kalkuláljuk.

TurboTechnik Kft.

TurboTechnik Kft.

Cégünk bármilyen típusú turbók szakszerű javításával foglalkozik! Folyamatosan bővülő kész turbók cseredarabbal elvihetők! A turbófeltöltők az utóbbi időben nélkülözhetetlen elemévé váltak a Diesel-motoroknak. Számos alkalommal nagy vonalakban szó volt már a felépítéséről, a működési elvéről, valamint a legújabb konstrukciós megoldásokról. A cikkben igyekszünk bemutatni a turbófeltöltők leggyakoribb hibáit és azok okait. Látogassa meg internetes oldalunkat, és tájékozódjon bővebben cégünkről és termékeinkről!

Tuti menü