Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speciális javítás - Autószerviz képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Speciális javítás - Autószerviz - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Speciális javítás - Autószerviz
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ablakemelő javítás

Ablakemelő javítás

Elektromos ablakemelő javítás Budapesten rövid határidővel, garanciával. Minőségi alapanyagból gyártott alkatrészeket használunk munkáink során. Vidéki Ügyfeleink számára a postán érkezett kiszerelt ablakemelő szerkezeteket még aznap megjavítva visszapostázzuk. Minden típusú személy és tehergépkocsi ablakemelőjét megjavítjuk. Törött és kopott alkatrészeket fém alkatrészekre cseréljük, amivel az ablakemelő szerkezet élettartama többszörösére nő a fröccsöntött műanyag alkatrészekhez képest. A helyszínen javított és beszerelt ablakemelő szerkezetet geometriai beállításon is átesik.

Balesetelemzés

Balesetelemzés

A jogi meghatározás, a közlekedés veszélyes üzem fokozottan érvényes napjainkra. A másodperc tört része alatt kialakulhat olyan közlekedési helyzet, mely eredményeként hatalmas anyagi kár, ill. személyi sérülés keletkezhet. A hatóságok, biztosítók a felelősségi kérdések kivizsgálásakor nem mindenesetben vesznek figyelembe olyan műszaki és emberi tényezőket, melyek mérlegelése nélkül hibás döntések születhetnek.

Felni javítás

Felni javítás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felni javítás területén. Cégünk 1976-ban kezde meg működését, lakatos műhelyként. Azóta fémszerkezet és vegyestüzelésű minősített kazán gyártással, autó- motor alu- és acélfelni javítással, alu-, réz- és acélhegesztéstechnikával bővítettük ki profilunkat. 1995-ben a budapesti TÜV-Hannorver Kft. engedélyét is megszereztük (Felni javításra). A Győrújbaráti Ipari Parkban egy modern létesítményt hoztunk létre. A járműspecifikus aktivitások mellett itt minden a fémmegmunkáláshoz kapcsolódó tevékenységet végezni tudunk.

Generátor - Tiszafüred

Generátor - Tiszafüred

Tiszafüredi szervízünkbe vállajuk generátorok, önindítók javítását, felújítását 2 munkanapon belül. Szervízünkben a gépkocsik műszeresen bevizsgáljuk felgyorsítva ezzel a hibakeresést. Utánfutó elektromos hibáinak feltárásával is foglalkozunk. Vállaljuk riasztó beépítését, személyautó riasztó hibafeltárását és riasztók javítását.

Géniusz Trade Kft. - környei autószerviz

Géniusz Trade Kft. - környei autószerviz

Elromlott az autója és gyors, hatékony segítségre van szüksége? Hívja a Géniusz Trade Kft., mely autós bolt és javítóműhely is egyben! Autójavítás, alkatrész beszerzés, vizsgáztatás, futómű-pótkocsi javítás, eredetiség vizsgálat, teherautó javítás, műszeres diagnosztika is a cég profiljába tartozik. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, cégünk korábban a Környei Mezőgazdasági Kombinát gépjárműparkjának üzemben tartását végezte. A honlapon elérhető autóalkatrész lista alapján várjuk megrendelését. Szervizünk igényes és ad a minőségre. Forduljon hozzánk bizalommal, szakképzett kollégáik várják hívását hétfőtől péntekig 7-15:00 óra között.

Jégkár - horpadás

Jégkár - horpadás

Cégünk nagyvállalatoknak, alapvetően márkaszervizeknek, autóházaknak, biztosító társaságoknak, autót gyártóknak, szállító vállalatoknak javít Európa szerte jégkáros autókat egy speciális technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a sérülés függvényében ne kelljen e járműveket újra fényezni. Teszi mindezt a legnagyobb Biztosító Társaságok elismerésével, támogatásával. Amennyiben az Ön cégénél tárolt autók vagy az ügyfélkörének autói jégeső által okozott sérülést szenvedtek el, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és mi az utolsó sérült autó megjavításáig tapasztalt partnerként támogatjuk Önt, Önnél, az Ön telephelyén !

Kormánybőrözés

Kormánybőrözés

Fő tevékenységünk a járművek belsejében lévő felületek és kiegészítők bőrözése, esztétikailag szebbé tétele, valamint kopások, szakadások, átforgások megszüntetése. A bőrözetlen kormány vagy az agyon használt kormány nem nedvszívó, ezért kellemetlen a tapintása, csúszik, forog, balesetveszélyes. Megkarcolódik, elhasználódik a felület, mert a mindennapos használata közben megsérti pl: a gyűrű, illetve a kocsiban lévő rengeteg km. Kifényesedik az izzadt tenyér, illetve kézkrémek hatására. Kireped a napsütésre, hőre. A meglévő, kopott vagy az eddig sima felületű elemeket húzzuk át valódi bőrrel. Bőrözéskor különlegesen kiváló minőségű bőrt használunk. Eredeti bőrrel, kézi technológiával, gyári minőségben dolgozunk. Minden kormányra egyedileg szabjuk ki a bőrt. Lehet sima, perforált bőr. Külön-külön választható a bőr színe, a cérna színe, egy kormányon belül minimum 2-3 színű bőr, cérna (pl: BMW M-technik) is felhasználható. Minden bőrözést egyedi igény szerint készítünk el, rövid határidővel. Felújítást és javítást is vállalunk. Hozott bőrrel is dolgozunk.

Megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

Megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

A HegronCar megújult weboldalára látogatva megtekintheti szolgáltatásaikat, kedvezményeiket, emellett lehetőség van online árajánlat kérésre is. A Drift Team foglalkozik a versenyautók építésével és átalakításával, mely mára nemcsak munkájukká, hanem szenvedélyükké is vált. A HegronCar csapata az ígért, vállalt időt betartja, a szerelés során felmerülő problémákra bukkanva az ügyféllel való egyeztetés alapján történik a javítás releváns árakkal vállalva. Weboldaluk frissítése arra szolgál, hogy csapatukban ügyfelei számára megbízható partnerre találjanak és segítségükre legyenek gépjárművük javításában, tuningolásában vagy vizsgáztatásukban. Ügyfeleik visszatérése és bizalma adja számukra az elismerést. Keresse fel a HegronCart, hogy autója a legbiztosabb kezekbe kerüljön! Autószerviz - HergonCar

Sebességváltó javítás

Sebességváltó javítás

Automata és manuális sebességváltók szervize, javítása, felújítása, új és használt sebességváltók forgalmazása, sebváltó alkatrész beszerzés,sebességváltók személyautókhoz és haszonjárművekhez egyaránt, valamint sebességváltó bowden, féltengely, kuplung, futómű, használt turbó forgalmazás. Vállaljuk céges autóflották sebességváltóinak rendszeres szervizelését is! Sebessegvaltok.hu

Hirdetés
Speciális hegesztés - Alsónémedi

Speciális hegesztés - Alsónémedi

Cégünk minőségi speciális hegesztéssel foglalkozik. Vállaljuk Alumínium, rozsdamentes és öntvény anyagok hegesztését ! Budapestől 8 km-re délre (Alsónémedin) elhelyezkedő telephelyünkön az egész ország területéről várjuk kedves ügyfeleinket !

Turbó javítás - Debrecen

Turbó javítás - Debrecen

Cégünk turbófeltöltők, turbó alkatrészek javításával, felújításával és forgalmazásával foglalkozik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a hagyományos turbók, változó geometriás turbók, illetve elektronikus turbónyomás szabályzóval szerelt turbó javításában is. Kizárólag magas követelményeknek megfelelő, turbófeltöltő pótalkatrészeket használunk. Ezáltal akár 2,5-ször is több lehet az általunk felújított turbófeltöltő élettartama. Természetesen minden általunk felújított és forgalmazott turbófeltöltőre garanciát vállalunk. Hívjon most, és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Tuti menü