Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motorjavítás - Autószerviz képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Motorjavítás - Autószerviz - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Motorjavítás - Autószerviz
Keresés
Találatok száma - 11 db
2T+M Gépjármű- Kereskedelmi Kft.

2T+M Gépjármű- Kereskedelmi Kft.

Cégünk 1995-ben alakult, teherautó- és alkatrész-kereskedés, valamint -szervizelés profillal. Elsődleges tevékenységünk tehergépkocsi-alkatrészek importja és forgalmazása, mind Magyarország, mind a környező országok területén. Teljes körű alkatrészellátást biztosítunk az IVECO, MAN és MERCEDES teherautókhoz, valamint a BPW, KÄSSBOHRER és SAF pótkocsikhoz. Dízel alkatrészeket a fenti típusokon kívül VOLVO, SCANIA ÉS RENAULT tehergépkocsikhoz is forgalmazunk, a furgonoktól a kamionokig. Igazodva az igényekhez, tevékenységünket a haszongépjármű-alkatrészek mellett kiterjesztettük a munkagép-motoralkatrészek forgalmazására is.

Autó Mészáros

Autó Mészáros

Gépműhely: szolgáltatásaink Tisztelt megrendelőim! Cégünk 1953. óta, 56 éve gépjármű motorok generáljavításával foglalkozik. Fő tevékenységeink: Benzines és diesel üzemű robbanómotorok, személygépkocsik, kisteherautók, hajómotorok, motorkerékpárok javítása. Utcafront Szolgáltatásaink: * Motorfelújítás * Hengerfúrás * Csapágyazás * Hengerfejek teljes körű javítása * Főtengelyek köszörülése * Komplett csapágyazás * Roncsolt görbe főtengelyek egyengetése * Sérült, repedt blokkok és hengerfejek hegesztése repedésvizsgálattal * Olajfogyasztás megszüntetése * Dugattyúk gyűrűzése * Dugattyú készítés * Hajtókarok javítása * Vonalfúrás, síkköszörülés * Új típusú könnyűfém blokkok hüvelyezése * Környezet szennyezést megakadályozó átalakítások

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Cégünk a Motowell robogók hivatalos márkaképviselete. Motowell robogó világszínvonalú minőséget képviselnek hihetetlen áron! Egy magyar tervezésű 50 cm3--es robogó! Jelenleg a magyar piacon kapható robogók közül a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Minden igénynek megfelel. Vállaljuk motorkerékpárok (elsősorban robogók) javítását, szervizét típustól, évjárattól függetlenül. Az autószerviz részleg elsősorban gépkocsik tengelykapcsolójának és felfüggesztésének javítására szakosodott. Bármilyen típusú személygépkocsi javítását vállaljuk. Megoldjuk a műszaki vizsgára történő felkészítést, a műszaki vizsgáztatást, a garancián túli szervizelést, valamint gumiszerelést (az ügyfél nyári ? téli garnitúrájának tárolását) és futómű beállítást.

Bejó Motor Műhely

Bejó Motor Műhely

Hengerfej felújítás, javítás, tuning, főtengely,hajtókar,lendkerék javítás, tuning, motorblokk javítás, alkatrész Az eltelt két évtized alatt egyre komplettebb szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Szinte minden munkafolyamatot helyben végzünk, biztosítunk minden szükséges minőségi alkatrészt, valamint igény esetén a megfelelő adatokkal is segíteni tudunk. Tisztában vagyok azzal hogy árainkat egyesek magasnak, míg mások alacsonynak találják. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy áraink a legjobb minőség mellett reálisak legyenek, és ne kelljen azt utólag magyarázkodva módosítani! Elvégzett munkáink minőségéről és hozzáállásunkról én nem nyilatkozom, azt tegyék meg mások, remélem lesz alkalmunk önöknek is bizonyítani.

Fortuna Bt

Fortuna Bt

Cégünk 30 éves múltra tekint vissza. Az alapítás óta dinamikusan fejlődünk és folyamatosan igazodunk vevőink által elvárt legmagasabb minőségi követelményekhez. Kezdetekben csak motorfelújítással indult a cég működése - kerti gépek, segéd motorkerékpárok motorjainak javításával foglalkoztunk. 1980-ban tevékenységi körünket kiszélesítettük a személygépkocsik teljes körű motorjavítására, és vele párhuzamosan az alkatrész-értékesítésre. Ekkor indítottuk az autóalkatrész-szaküzletet. 1990-től teherautók, kamionok, mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek motorjainak felújításával és fél-motorig történő összeszerelésével is foglalkozunk. 1995-ben A KOLBENSCHMIDT MOTOR SERVICE GmbH hivatalos magyarországi képviselete lettünk, és azóta jelentős szerepet vállalunk a magyarországi motorikus alkatrész kereskedelemben. 1999-től Elkezdtük a SANZ haszongépjármű főtengelyek importját és értékesítését.

Kacsógép Kft. Taszár

Kacsógép Kft. Taszár

A Kacsó-vállalkozás Magyarországon 1992-ben indult, 1db szerszámgéppel és egy dolgozóval, bérelt műhelyben. Kezdettől fogva az volt a cél, hogy egy jól felszerelt, képzett dolgozókkal rendelkező gépműhelyt alakítsunk ki. Az elmúlt tizenkét év kemény munkájának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a 2004. évben társaságunk 30 főt meghaladó létszámmal, közel 700 négyzetméter jól felszerelt üzemben végezheti tevékenységét. Évi több ezer darabos megrendelésünk-kel és korszerű gépparkunkkal nemcsak a régió piacvezető motorfelújító gépmű-helyévé fejlődtünk, de országosan is az élmezőnybe tartozunk. Ugyanakkor mi rendelkezünk Somogy megye legnagyobb motorikus alkatrész raktárával ami lehetővé teszi, hogy a kurrensebb motorokhoz alkatrészt vásárolni szándékozó vevőinket azonnal polcról ki tudjuk szolgálni, nem szükséges a sok cégnél gyakorlattá vált másnapra meghozom elvet alkalmazni. A műszaki és géppark fejlesztéssel kapcsolatos1997-ben hozott döntésünk (melynek értelmében kizárólag az új gépek beszerzését fogadjuk el, és azon belül is a kiemelt minőséget gyártó cégek termékeinek vásárlását részesítjük előnyben) meghozta gyümölcsét: Uniós szemmel nézve is korszerű gépek dolgo

LackoMotor2005 Bt.

LackoMotor2005 Bt.

Szolgáltatásaink Cégünk fő tevékenységi köre a személyautók , mezőgazdasági erőgépek motorjainak felújítása. Ezen belül vállalunk: # Hengerfúrás # Hónolás # Főtengely köszörülés # Hajtókar felújítás # Hengertömbök és hengerfejek síkolása # Aluminium és öntöttvas hengerfejek hegesztése # Hegesztés utáni megmunkálás # Szelepülékek cseréje # Szelepvezető perselyek cseréje # Motorok sportcélú átalakítása

Motorfelújítás - Gyuri Motor Kecskemét

Motorfelújítás - Gyuri Motor Kecskemét

Motorfelújítás Kecskeméten és környékén. Gyors és pontos munkavégzés rövid határidővel.

Hirdetés
Nagy Gépműhely - A korrekt motorfelújító

Nagy Gépműhely - A korrekt motorfelújító

Minden fajta dízel, benzin és gáz üzemű belsőégésű motorblokk és hengerfej, valamint dugattyús légsűrítő kompresszor gépi felújítását vállaljuk. Mi otthon vagyunk a kerti gép, a személyautó, a teherautó, a kamion de még az erőgép motorblokkok és hengerfejek javításában is. Ezek a mai modellek mellet vállalunk oldtimer és youngtimer korú belsőégésű motorblokk és hengerfej felújítást is.

Tuti menü