Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Vidék - Országos képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Vidék - Országos - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Vidék - Országos
Keresés
Találatok száma - 55 db
Auto Ducko - Mezőkövesd

Auto Ducko - Mezőkövesd

Nyikes Ernő vagyok az Auto Ducko Kft. tulajdonosa és egyben autófényező mester. 1991-től dolgozom a szakmában, mint egyéni vállalkozó. 2004-től Mezőkövesden a Sándor úti telephelyen javítjuk a törött és korrodált autókat. Az eltelt idő alatt sok száz ügyfelünk tisztelt meg bizalmával, és visszajáró vendégeinkké váltak. Műhely felszereltség Mezőkövesden a Sándor úton van a műhelyem, melyben 220m?-en 6 autót tudunk egyszerre előkészíteni. A műhely belmagassága: 3.5 m, így teherautók, kisbuszok, hajók is beférnek. Két fényező kamránk a legmodernebb berendezések közé tartozik melyekben a legújabb technológiával, és környezetbarát vizes bázisú technológiával dolgozunk. Kihelyezett festékrendszereket használunk, így a tökéletes szín elérése megoldott, nincs szín differencia. Irodánk, korszerű gépekkel felszerelt így zökkenő mentesen folyik a káresemények ügyintézése. Szolgáltatásaink: Aut ófényezés Személyautó, veteránautó, kisbusz, kisteherautó, motorkerékpár, hajók, kisrepülök fényezése csúcsminőségű Glasurit festékrendszerrel. Polírozás 3M technológiával. Polírozás Nano techológiával. Műanyag lökhárító javítása, fényezése. Az elkészült, vadonatúj fényezés minősége, nagymértékben

Autó Egyed Bt., Vasalja

Autó Egyed Bt., Vasalja

Teljeskörű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére, hogy járműveikkel nap, mint nap biztonságosan közlekedhessenek. Műhelyünkben vállalunk minden, a gépjárművek biztonságos közlekedéséhez szükséges kerék- és futóműjavítást, gumicserét. A jó kerék és futóműbeállítás a biztosítéka a jármű jó úttartásának, a biztonságosan működő fékek és a megfelelő gumiabroncsok pedig a gyors megállásnak. Műhelyünkben vállaljuk a karosszéria elemek egyengetését és javítását, szükség esetén az elemek cseréjét. A műanyag alkatrészeket javítható sérüléseknél szükség esetén műanyaghegesztéssel javítjuk. Black Hawk típusú húzópadunk segítségével gépjárművét újhoz közeli állapotba tudjuk helyreállítani. Vállaljuk minden jármű teljes körű villamossági javítását, az egyszerű izzócserétől akár az átkábelezésig. Kívánságra át is vizsgáljuk a járművet, hogy felfedezzük azokat a veszélyforrásokat, amelyek a villamossági rendszert fenyegetik, az esetleges hibákat pedig elhárítjuk.

Auto Magic - Eger

Auto Magic - Eger

jégverés és parkolás során keletkezett horpadásoknak a fényezés mechanikus károsodása nélküli eltávolítását, a javítási technológia folyamatos fejlődésének eredménye képpen, egyre szélesebb körben alkalmazzák. Ennek a technológiának az előnyeit a gyártók, a szakmai szervezetek és a járműtulajdonosok érdekvédelmi szervezetei Európa szerte elismerik.

Autofitt - Sopron

Autofitt - Sopron

Engedjék meg, hogy az Autó-Fitt Kft-t bemutassuk és a műszaki tervezési, kivitelezési és kereskedelmi tevékenységére felhívjuk figyelmüket. Vállalkozásunk az Autó-Fitt GMK, mint magánszemélyek társasága 1988-ban alakult, majd 1997-ben Kft-vé alakult át, mint teljes jogutód. Fő célkitűzésünk volt, hogy a nagy iparvállalatok árnyékában megkeressük és kielégítsük a kis szériás egyedi igényeket. A kapott megrendelések bizonyították, hogy van erre igény. Számtalan tervezési és felújítási, átalakítási feladatot oldottunk meg sikeresen. Autószerviz - Autó-Fitt Kft

Autógumi szerviz Balassagyarmat

Autógumi szerviz Balassagyarmat

Autógumi kereskedés és gumiszerviz Balassagyarmaton. Motorolaj csere: A motorolaj csere munkadíja 2.000 Ft. Nálunk vásárolt olaj esetén ingyenes! Az olajcsere-periódust általában úgy szokták megszabni, hogy megadnak egy futásteljesítményt, illetve egy időtartamot. Például: 15 ezer kilométerenként le kell cserélni az olajat, de évente mindenképp. Ez tulajdonképpen szükségmegoldás, mert a tulajdonos csupán így tudja mérni az olaj igénybevételét, noha valójában nem(csak) a megtett kilométerek számítanak, hanem egyéb körülmények is.

Autójavítás - Gödöllő

Autójavítás - Gödöllő

Karosszériás munkákon kivűl általános autójavítással is foglalkozunk - fék, futómű, kormánymű, kipuffogó, kuplung szerelése, hibakód olvasás és törlés - elvégezhető a műhelyünkben Kistarcsán. Vállalkozásunkban a minőség és a megbízhatóság alapkövetelmény. A legfőbb célunk a folyamatos fejlesztések mellett a hosszú távú kapcsolatok kialakítása az ügyfelekkel.

Autójavítás - Gyál

Autójavítás - Gyál

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Autószerviz - Székesfehérvár

Autószerviz - Székesfehérvár

Foglalkozunk autó és motorkölcsönzéssel, autójavítással, autóvillamosság javítással, karosszériajavítással, valamint új és használt gumi forgalmazásával, szerelésével, zöldkártya készítéssel, és autóklíma javítással is.

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Autószerviz és Motorkerékpár Szaküzlet

Cégünk a Motowell robogók hivatalos márkaképviselete. Motowell robogó világszínvonalú minőséget képviselnek hihetetlen áron! Egy magyar tervezésű 50 cm3--es robogó! Jelenleg a magyar piacon kapható robogók közül a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Minden igénynek megfelel. Vállaljuk motorkerékpárok (elsősorban robogók) javítását, szervizét típustól, évjárattól függetlenül. Az autószerviz részleg elsősorban gépkocsik tengelykapcsolójának és felfüggesztésének javítására szakosodott. Bármilyen típusú személygépkocsi javítását vállaljuk. Megoldjuk a műszaki vizsgára történő felkészítést, a műszaki vizsgáztatást, a garancián túli szervizelést, valamint gumiszerelést (az ügyfél nyári ? téli garnitúrájának tárolását) és futómű beállítást.

Hirdetés
Autószerviz kereső

Autószerviz kereső

Az autoszervizek.info weboldal egy országos autószerviz kereső szolgáltatás, Magyarország legnagyobb szerviz adatbázisa. A látogatók kereshetnek település, autómárka vagy szolgáltatás szerint. Térképes keresőnk segítségével, illetve megyék, városok szerint listázva könnyedén megtalálható a legközelebbi márka, márkafüggetlen autószerviz, autóbontó. A regisztrált felhasználók hozzászólhatnak, valamint értékelhetik a szervizeket. Az oldalon megtalálható az egyes szervizek elérhetősége, nyitvatartása, valamint az általuk nyújtott szolgáltatások listája.

Bakos  Bt. - Szombathely

Bakos Bt. - Szombathely

Ajtórányitás, faág, kavics, bevásárló kocsi okozta horpadások, ütődések, kisebb és nagyobb horpadások javítása profi szinten, tökéletes minőségben. A jégverés és parkolás során keletkezett horpadásoknak a fényezés mechanikus károsodása nélküli eltávolítását, a javítási technológia folyamatos fejlődésének eredményeképpen, egyre szélesebb körben alkalmazzák. Ennek a technológiának az előnyeit a gyártók, a szakmai szervezetek és a járműtulajdonosok érdekvédelmi szervezetei Európa szerte elismerik.

Baranya Gumiszerviz - Pécs

Baranya Gumiszerviz - Pécs

Tevékenységeink közé tartozik a gumiszervizelés, alufelni javítás, acéltárcsa és lemeztárcsa centrírozás, kerék gázzal való töltése, selejt gumi kezelése, szélvédő javítás, autóklíma tisztítás, klíma töltés és hólánc forgalmazása. 2011-ben ismét elnyertük a Michelin Minősített Szakszerviz megtisztelő címet, amely garancia arra, hogy Önök európai mércével mérve is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják. A vásárolt termékeket Pécsi szervizünkben felszereljük, vagy az ország bármely részére házhoz szállítjuk.

Beka 100 - Gyál

Beka 100 - Gyál

Cégünk, a BE-KA 100 Szolgáltató Betéti Társaság 1998. decemberében alakult Gyálon. Fő tevékenységünk a gépjárműjavítás, elsősorban a karosszéria munkák (lakatolás, fényezés). Ezen felül szélvédő- és műanyagjavítást, valamint hűtő és klímahűtő javítást is vállalunk. 2004-től biztosítási kárügyintézést is végzünk - szállítástól javításig. A sérült autók szállítását saját autómentőnkkel is meg tudjuk oldani. A javítás idejére csereautót is tudunk biztosítani.

Belker udvar - Debrecen

Belker udvar - Debrecen

Telephelyünk az 1975-1980-as években épült. Az ún. BELKER telephelyen az építés óta gépjárművek javításával, vizsgáztatásával és ezen tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatások végzésével foglalkozunk. A vállalkozás profilja közúti gépjárművek időszakos közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi felülvizsgálata magánszemélyek és közületek megbízásai alapján. A műszaki vizsgáztatással kapcsolatos szolgáltatásokat társaságunk a Nemzeti Közlekedési Hatósággal szoros együttműködésben végzi. A vizsgáztatott járművek darabszámát tekintve mi vagyunk Debrecen egyik legjobban működő NKH által kijelölt vizsgálóállomása.

Bodó Fékcenter - Szekszárd

Bodó Fékcenter - Szekszárd

Cégünk teljeskörű szervizszolgáltatást biztosít a nálunk vásárolt autókon kivül minden gépkocstíipusra. Kiváló szakembereink, korszerű műszereink, speciális szerszámkészletünk garantálja a minőségi munkát. Szervizigénye bejelentéséhez forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Derby Autó - Miskolc

Derby Autó - Miskolc

A Derby Autó Borsod megye, Miskolc és vonzáskörzete kis- és középvállalatainak valamint magánszemélyek gépjármű javítási és használt autó vásárlási problémáinak megoldását kínáló kisvállalat, amely tudását, tapasztalatát az elektronikus szervíz szolgáltatáson keresztül ingyenesen is megosztja partnereivel.

Elektromechanika - Székesfehérvár

Elektromechanika - Székesfehérvár

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a különböző mechanikus alkatrészek javításában, különös tekintettel a kilométerórák javítására, szervizelésére és a hozzájuk tartozó kilométeróra spirálok elkészítésére. Autóműszerek javítását is vállaljuk. Nálunk beszerezheti a legtöbb autóhoz tartozó autóhifi és autórádió csatlakozókat. Ha netán ellopták vagy elveszette az antannáját, akkor is fordulhat hozzánk. Jó minőségű és kedvező árú antennákkal várjuk, amelyek számos autótipushoz megfelelőek. Autóhifik, autórádiók és CD-lejátszók beszerelésével és a hozzájuk tartozó kellékek forgalmazásával és beszerzésével, pld. beépítő keretek, tokok, rádió csatlakozók, átalakítók, vezetékek, kihangosítók, tartók, töltők stb. is foglalkozunk.

Tuti menü