Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Budapest XVI-XVII. ker. képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Budapest XVI-XVII. ker. - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Budapest XVI-XVII. ker.
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bagaméri Autójavító

Bagaméri Autójavító

Rengeteg kisebb-nagyobb karambolos autók javítását végeztük el a gépjárműtulajdonosok legnagyobb megelégedésére. Több referenciamunkával rendelkezünk. Sok pozitív visszajelzést kapunk autofényezés és karosszéria munkánk minőségéről! - Teljes körű biztosítási ügyintézés - Az összes biztosító helyszíni kárfelvétele - Önnek egy forintot sem kell fizetnie - Rövid javítási határidő - A javítás idejére gépkocsit biztosítunk - Flottakedvezmény - Minden típusu gépkocsi javítását vállaljuk - Munkánkra felelősséget és garanciát vállalunk - Fényezés

Car-Szakértő Autó Szerviz Kft.

Car-Szakértő Autó Szerviz Kft.

Márkafüggetlen autószerviz, Renault specialista. Elektromos és elektrohidraulikus kormányművek javítása. Motordiagnosztikai vizsgálatok, akár helyszínen is.Autó klíma javítás, töltés.Cégünk vállalja személy és kis tehergépjárművek teljes körű javítását. Amennyiben a javítás megkezdése előtt szükséges elintézzük a kárfelvételt és a további biztosítói ügyintézést. A szállítást is megoldjuk, mert autómentőnk a nap 24 órájában, a hét minden napján várja hívását. Vizsgára felkészítést, vizsgáztatást, zöldkártya készítést is vállalunk, rövid határidővel. Alkatrész kereskedésünk online rendeléssel is várja leendő ügyfeleinket. Törzsvásárlói és egyedi akciókkal várjuk leendő és meglévő ügyfeleinknek. Ingyenes állapotfelmérés. (megbontás nélkül) Vásárlás előtti szaktanács adás. Adás - vétel lebonyolítása.

Demó Autójavító

Demó Autójavító

Független teljes körű autószerviz, ózonos klímatisztítás, fényezés és karosszériajavítás, szélvédőjavítás és csere, fóliázás, akciók. Cégünk 2010-ben alakult. Fő profilja az autó karosszéria szakszerű javítása, gépjármű javítás ? autószerelés. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság és az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Ezért szolgáltatásainkra garanciát vállalunk, ügyfeleinknek autójuk javítási ideje alatt igény szerint csereautót biztosítunk.Az Önök igényei alapján fejlesszük kapcsolatainkat a biztosító társaságokkal és végezzük a szerviz folyamatos korszerűsítését. Céljaink elérésével ügyfeleink igényeit az eddigieknél is magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Online akció! Klímatöltés Júliusban csak 8000Ft. Jelentkezzen emailben, ózonos klímatisztításra!! Mi cserébe 0 Ft-os óradíj ellenében átvizsgáljuk autóját ! Autószerviz - Autójavító Kft.

Euro-Motors Szerviz

Euro-Motors Szerviz

Az Euro-Motors Szerviz garanciát vállal a beszerelt alkatrészekre és saját munkájára. Az Euro-Motors Szerviz ma minden, a gépkocsikhoz köthető szerviz szolgáltatást nyújtani tudja ügyfelei részére. A 5 beállóból álló szervizben szakképzett autó szerelők biztosítják a szolgáltatások zavartalan ellátását, a járművel kapcsolatos javításokat úgy mint járműátvizsgálás, alkatrészcsere, gumiabroncs szerelése, a kényelmet szolgáló felszerelések beszerelése (autórádió, hangszóró, DVD vagy csomagtartó). Szervizünkben minden munkanap hosszú nyitvatartási időben fogadjuk gépkocsiját előzetes időpont egyeztetéssel.

Hungária Car Kft. - XVI.

Hungária Car Kft. - XVI.

Cégünk kis és nagy haszongépjárművek, kamionok, buszok javításával ,fényezésével és vizsgáztatásával foglalkozik. Ügyfeleink között a haszongépjármű tulajdonosok mellett személygépjármű flották is találhatóak. Műhelyeink a legmodernebb technikákkal vannak felszerelve, mely technikákat jól képzett szakemberek alkalmazzák. A mai piaci verseny első befutójának lenni nem könnyű feladat, de kiváló minőségű munka végzésével, a határidők szigorú betartásával, és mindezen követelmények folyamatos ellenőrzése által megvalósítható. Cégünk biztosítások és flottabiztosítások kötésével és kezelésével is foglalkozik. Cégünk saját kárfelvételi joggal rendelkezik,melynek köszönhetően a kárfelmérés után, tisztázott jogalap mellett a javítás azonnal elkezdődik. Reméljük a fent leírtak alapján, jobban megismerhette a Hungária Car Kft-t, és ha megnyerte Önnek a tetszését üzleti partnerként hamarosan találkozhatunk.

Turcsán Autószerviz

Turcsán Autószerviz

Márkafüggetlen autószervizünk több évtizedes múltra tekint vissza személyautók, kisáruszállítók, kisebb teherautók javításában, rövid határidővel. Magánszemélyek gépjárművei mellett céges flották javítását és karbantartását is vállaljuk egyénre szabott árakkal és kedvezményekkel a szervizköltségek alacsonyon tartásának érdekében. Korszerű számítógépes diagnosztikai rendszerünk mellett kollégáink több éves-évtizedes múltra tekintenek vissza az autószerelésben. A hagyományosnak mondható időszakos karbantartáson, a különféle mechanikai javításon és alkatrészcserén, téli-nyári gumiszerelésen, autóvillamossági javításon túl karosszéria javítás esetén vállaljuk a teljes körű biztosítási ügyintézést, akár az önrész és az avulás átvállalásával.

Zsó autópark Kft.

Zsó autópark Kft.

Cégünk 12 éve alakult elsősorban gépkocsik teljes körű javítására szakosodva. Szervizünk 250 nm-en 8 autó egyidejű szerelő és karosszériás javítására alkalmas. Műhelyünk felszereltsége és az általunk alkalmazott javítási technológia megfelel a mai követelményeknek. A hozzáértő, tapasztalt szakértő gárda, akik rallye sportban versenyzőként és szerelőként óriási tapasztalatot szereztek, biztosítják a garantált minőséget, a lelkiismeretes, felelősségteljes munkavégzést. Ennek köszönhetően megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ezt támasztja alá, hogy több cég is velünk szervízeltet és javíttatja gépkocsiparkját. E-mailen történő bejelentkezésre is lehetőség van, ebben az esetben kérjük megadni a nevet és telefonszámot, mellékelve a hibát és a javítás kívánt dátumát. A javítás ideje alatt ingyenes, őrzött parkoló áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tuti menü