Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Budapest VIII.-XI.-XIV. ker. képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Budapest VIII.-XI.-XIV. ker. - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Budapest VIII.-XI.-XIV. ker.
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autógáz rendszerek beszerelése, javítása Budapest

Autógáz rendszerek beszerelése, javítása Budapest

Cégünk rövid határidővel vállalja autókba szekvenciális, azaz hengerenkénti gázrendszerek utólagos beszerelését, vizsgáztatását 5 év garanciával. Az általunk beszerelésre kerülő gázrendszer az AC STAG, amely jelenleg a legkorszerűbb szekvenciális autógáz rendszer. Műhelyünkben nemcsak a beszerelést, hanem autótípustól függetlenül a már beszerelt gázrendszerek javítását, szerelését is vállaljuk.

Csillaghullás Kft. - Autókárpitozás

Csillaghullás Kft. - Autókárpitozás

Profi kárpitosmesterre lenne szüksége, akiben meg tud bízni? Tóth Imre kárpitosmester az autóbőrök és kárpitok készítésére, javítására és tisztítására szakosodott. Bármilyen típusról legyen szó, gyorsan és szakszerűen segít! Tekintse meg internetes oldalunkat a bővebb információkért, valamint elérhetőségeinkért: autokarpitozas.hu webcímen. Új autójánál extraként a gyári bőrkárpit ára akár a milliós nagyságrendet is elérheti, Mi annak az árnak töredékéért vállaljuk. Igény szerint lefestjük bőr könyöklőjét, kijavítjuk a macskakaparások nyomait, lebőrözzük kormányát, kézifékét, váltószoknyáját. Felújítjuk motorülését, autóülését, ülésfűtését.

Edi-Car Autószerviz

Edi-Car Autószerviz

Autószerelő műhelyünkben nincs ingyen wifi, sem légkondicionált váróterem vagy kávézó, de az autóját megjavítjuk, mert aki autószerelő, az a munkájával bizonyít. Áraink lényegesen olcsóbbak mint a márkaszervizek árai, alkatrészeink és munkánk viszont legalább olyan minőségűek. Tegyen egy próbát autószerelő műhelyünkben!

GÁ-JA Garázs

GÁ-JA Garázs

A GÁ-JA Garázs Kft. 2005 augusztus óta működik, mint márka független karosszériajavító és első osztályú fényező szakműhely. Állandó partnereink lakossági ügyfelek valamint flottakezelő cégek. Az országban működő bíztosító társaságok mindegyikével szerződött partnerek vagyunk, többségük helyszíni kárfelvételre jogosít, teljes körű ügyintézéssel, mely megkönnyíti ügyfeleink gyors kiszolgálását. Kizárólag Standox termékeket használunk, amely vezető szerepet tölt be a fényező ipar területén. Folyamatos továbbképzést biztosítunk dolgozóink részére, hogy a gyári minőséget és a technológiai utasítást betartva visszaállítják gépkocsijukban történt kárt. Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk a jövőbeni együttműködésünk reményében személyes bemutatkozásra is sor kerülthet. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, jelezze felénk, hogy az Önöknek legmegfelelőbb konstukciót kínálhassuk.

Generátor, önindító szerviz - Laczkó Gábor

Generátor, önindító szerviz - Laczkó Gábor

Budapesten található szervizemben vállalom generátorok, önindítók javítását, gyári technológiás felújítását 3-4 órán belül 28 év szakmai tapasztalattal. Ezeken a tevékenységeken kívül ablaktörlőmotor, hűtőmotor, fűtőmotor, hátfalemelő motor és egyéb kefés motorok szervizelését is, személy- és teherautókba, munkagépekbe egyaránt.

Gerald

Gerald

1993-ban nyitottunk a Budapest XI. kerület Bartók Béla uton egy kis üzletben. Sokáig csak Mercedes alkatrészekkel foglalkoztunk. Mercedes alkatrészeink kisebb részben gyári beszállítoktól: Ate, Textár Swf, Hella, Bosch nagyobb részben utángyártó cégek: Febi Bilstein, Vaico, Heyd, Euro Auto Vehicle és egyéb cégek termékei. 2006-ban elkezdtük a gyakrabban előforduló autótipusok szürőinek : Mahle, Mann, Sofima, Armafilt árusitását ugyanebben az évben elkezdtük az utángyártott Suzuki alkatrészek forgalmazását is.

Honda Őrmező autószalon és szerviz

Honda Őrmező autószalon és szerviz

Autószalonunkban új Honda modelleket készletről, valamint raktári rendelésről tudunk biztosítani az Önök számára. Egyedi igényeiket Honda gyári megrendelés alapján tudjuk teljesíteni. A Honda Őrmezőben használt Honda és egyéb típus beszámításra, illetve bizományosi értékesítésre is van lehetőség. Szolgáltatásaink a következők: új és használt gépjárművek értékesítése, teljes körű szervizszolgáltatás, márkafüggetlen karosszéria javítás, az összes biztosító szerződött partnereként teljes körű kárügyintézés, 24 órás telefon, hozom-viszem szolgálat - Budapest területéről ingyenesen.

Palota Autószerviz

Palota Autószerviz

A Palota Autoszerviz Budapesten, a XV. kerületben várja a kedves ügyfeleit. Szerviz szolgáltatásunk mellett telephelyünk vizsgaállomásként is funkcionál, ahol a gépjárművek műszaki vizsgáztatása és eredetiségvizsgálat is igénybe vehető. Szerviz szolgáltatásunk keretén belül vállalunk teljes körű szerelési munkákat, gumiszerelést és centírozást, karosszérialakatos munkákat, klíma tisztítást, töltést és javítást, valamint kárrendezéssel és biztosítás kötéssel kapcsolatos ügyintézést. A bővebb információkért és további részletekért tekintse meg honlapunkat! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Slussz-Ház Autó szerviz

Slussz-Ház Autó szerviz

Budapesti autószervizünkben tapasztalt szakembereink rövid határidővel vállalják minden típusú személygépkocsi és kishaszongépjármű szakszerű karbantartását és javítását. Szervizünk gyári és minőségi utángyártott alkatrészekkel dolgozik. Alkatrészellátásunk gyors így azonnal, vagy külső raktárunkból akár 30 percen belül beszerezzük az önnek árban és minőségben megfelelő alkatrészt. Előzetes időpont egyeztetés után váruk kedves ügyfeleinket, de olajcserére és kisebb javításokra, hibamegállapításra akár egyeztetés nélkül is állunk rendelkezésére. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését és a közeljövőben ügyfeleink közt üdvözölhetjük. A minőségi munkára és ügyfeleink elégedettségére mindig figyelünk. Az elvégzett munkákra garanciát vállalunk. Közös érdekünk, hogy Önt az igényeinek megfelelően a legjobban kiszolgáljuk.

Tuti menü