Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Budapest VII. és X. ker. képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Budapest VII. és X. ker. - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Budapest VII. és X. ker.
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autó Doki

Autó Doki

Szervizünkben minden márkájú gépkocsi javítását vállaljuk: kérje gyári vagy utángyártott alkatrészek felhasználását, mi a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett autószerelők segítségével végezzük a javításokat, pénztárcabarát árakon. További szolgáltatásaink: hatósági műszaki vizsgaállomás (19.900 Ft-os akciós áron), gumiszerviz, gumitárolás, autókozmetika (külső-belső autótisztítás, kárpittisztítás, polírozás). Hétfőtől péntekig 7-18 óráig. szombaton 7-13 óráig várjuk a kedves autótulajdonosokat.

AutóPátkai

AutóPátkai

Autó Pátkai, a márkafüggetlen autószerviz, ahol bármilyen típusú gépjármű szervizelését elvégezzük! Szervizünk a X. kerületben található, az Örs Vezér tértől 10 percre Kőbánya és Rákoskeresztúr határán. A kezdeti alaptevékenységi kört - amennyire a telephely adottságai lehetővé tették - fokozatosan fejlesztettük az igényeknek megfelelően. Jelenleg teljes körű szervízszolgáltatással, öt gépkocsi számára létesített beállóval és kulturált ügyfélváróval rendelkező műhelyben várjuk régi és leendő ügyfeleinket. Nagy hangsúlyt fektetek a családias légkörre és a kulturált munkakörülményekre. Kollégáim megjelenése, egységes ruházata is hozzájárul a bizalmas légkör kialakításához.

Charlie Autó Toyota szerviz

Charlie Autó Toyota szerviz

Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassam a CHARLIE AUTÓ Bt.-t. A társaság 2007 őszén alakult. Az alapító Sintár Károly az előző 15 évet egy Budapesthez közeli Toyota márkaszervizben töltötte. Gyakorlatilag a cég alapítása óta ott dolgozott. Mivel ilyen hosszú időt töltött Toyoták között, ezért lehetősége volt megismerni a fent említett Japán márka kínálatának majd összes típusát. Személyautók, terepjárók, sportautók, kisbuszok és teherautók is megfordultak a kezei között. Sőt, még jó néhány Lexus modellt is volt szerencséje szervizelni illetve javítani. Az ott eltöltött évek alatt próbált minél többet elsajátítani a gépkocsik karbantartásával, javításával kapcsolatban. Ismeretei a rendszeres elméleti oktatásoknak és a napi gyakorlatnak köszönhetően folyamatosan bővültek. Hogy mennyire, azt úgy is Önök ügyfelek döntik el. Bízom benne, hogy nem múlt el nyomtalanul az az idő, és a megszerzett ismeretek és tapasztalatok révén minden tisztelt jelenlegi és leendő ügyfele megelégedettségére fog szolgálni. Tehát ha kedvenc Toyotájuknak valami okból szervizre lenne szüksége keressék fel bizalommal.

Flottaszervíz

Flottaszervíz

Bizonyára már Ön is szembesült azzal a problémával, hogy kevés azon autószervizek száma ahol a szakértelem, a megbízható alkatrészellátás, a megfelelő eszköz és géppark, valamint a megfizethetőség egyszerre jellemzi az ügyfélbarát szolgáltatást. Márkafüggetlen autószervizünket azzal a céllal alapítottuk, hogy a garanciális időn túl felmerült karbantartási és javítási feladatokat szakszerűen és költség hatékonyan biztosítsuk megrendelőink részére. Fontos, hogy szakembereink ne csak értsenek az autószereléshez, motordiagnosztikához, autóvillamossághoz, hanem lelkiismeretesen is végezzék feladatukat. Munkavégzésük során szükség van megfelelő, megbízható kézi- és cél szerszámokra, műszerekre, és egyéb garázsipari berendezése, melyek nélkül ma már elképzelhetetlen egy versenyképes autószerviz. A szerszámpiac áttekintése után az örök garanciával forgalmazott BETA szerszámokra esett a választás, ahonnan a kéziszerszámok, a márka specifikus célszerszámok, valamint a mérő műszereink jelentős része is származik.

Makrai Motor

Makrai Motor

A Makrai Motor Gépműhelyt 1942-ben Makrai Károly alapította. Szerszámgépek gyártásával és motorfelújítással foglalkoztak. A műhelyt később három fia irányítására bízta, akik folytatták az alapító apa által elkezdett tervek megvalósítását. Fordulópont volt az 1990-es évek eleje, amikor az autópark változásával egyre több nyugati típusú motor felújítására keletkezett igény. A fennmaradáshoz fejlődni kellett technológiában, és a jó minőségű alkatrészek beszerzéséhez megfelelő partner-kapcsolatokat kellett kiépíteni. 1995-től az unoka, Ifj. Makrai László irányítása alatt működik a tradicionális gépműhely, megőrizve a hagyományokat, ugyanakkor fejlesztve a gépparkot a mai kor technológiai követelményeihez, valamint a szolgáltatás kiszélesítéséhez.

Műszaki vizsgáztatás, kárrendezés, autókozmetika

Műszaki vizsgáztatás, kárrendezés, autókozmetika

A Mandala Műhely Kft. Magyarország egyetlen holisztikus autószervize, 2007-ben alakult. A szervíz Budapesten a X. kerület, Jászberényi úton található. A www.mandalamuhely.hu oldalon megtekintheti fotógalériánkat. Fő profilunk a céges autóparkok teljes körű javítása, a balesetes autók kárügyintézése. A Generali, Uniqua és Union Biztosítók szerződött partnereként saját kárfelvételi jogosultsággal rendelkezünk korlátlan összeghatárig. Filozófiánk: Partnere inkkel hosszú távú, megbízható és tisztességes együttműködést kívánunk folytatni. Az ügyfelet helyezzük munkánk középpontjába, hogy minden helyzetben érezzék, hogy számíthatnak ránk. Azonosulunk az ügyfeleink igényeivel, szolgáltatásainkkal újra és újra pozitív meglepetést okozunk. Hisszük, hogy a bizalomra épülő együttműködés alapja a megállapodások közötti összhang. Tartós értékteremtésre törekszünk, melynek keretében partnereink, ügyfeleink átlagon felüli szolgáltatásban részesülnek.

Opel Wallis szerviz - Karosszéria javítás,  zöldkártya

Opel Wallis szerviz - Karosszéria javítás, zöldkártya

Szervizre van szüksége? Hozza be autóját az Opel szervizünkbe, ahol átvizsgáljuk autóját és rövid időn belül megjavítjuk. Legyen szó fékrendszer, futómű vagy karosszéria javításról, nálunk jó kezekben lesz autója! További információkért keresse fel weboldalunk! Opel Wallis - Eladó Opel autók és szerviz.

Pegazus Autó

Pegazus Autó

Az autó teljes javítását egy helyen végezzük: az autójavítás és a karosszériajavítás, autófényezés. így Önnek nem kell minden fázisra új helyre vinnie gépkocsiját. A szervizünkben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelő, ill. karosszérialakatos munkatársak dolgoznak, minőségi munkájuk után rögtön el tudjuk kezdeni az autó fényezését. Autófényezés, karosszéria javítás, biztosítási ügyintézés, flottakezelés.

Szélvédő Centrum

Szélvédő Centrum

Autóüveg import, szélvédő kereskedelem, szélvédő javítás, csere. Egyes speciális buszok, kamionok üvegeit is 72-96 órán belül szállítjuk! A Pilkington AGR Europe Magyarországon a GIMA Kft felvásárlásával tovább bővítette érdekeltségét, a GIMAROM vállalat felvásárlásával pedig betört a román piacra is. Autóüveg - szélvédő - Import, export - Belföldi nagykereskedelem - Kiskereskedelem, beszerelés - Casco szélvédő (üvegkár) felvétel - Szélvédő csere, szélvédő javítás

Tuti menü