Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Budapest IV. ker. képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Budapest IV. ker. - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Budapest IV. ker.
Keresés
Találatok száma - 4 db
Autószerelő Mester

Autószerelő Mester

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy mindenre kiterjedő szolgáltatással álljunk Ügyfeleink rendelkezésére. Profilunkat több éves tapasztalat és igényfelmérés alapján alakítottuk ki. Vállaljuk bármely típusú személy- és tehergépkocsi teljes körű autószerelési, autójavítási munkáit. Korszerű műszerparkkal, berendezésekkel és megbízható, profi autószerelő szakemberekkel dolgozunk! Várjuk magánszemélyek, cégek, közületek jelentkezését is. Az Önök munka- és időrendjéhez igazodva, a megbeszélt határidő betartását szem előtt tartva végezzük tevékenységünket. Készséggel állunk rendelkezésére, várjuk megkeresését, forduljon hozzánk bizalommal!

Citroen Wallis

Citroen Wallis

Kérjük, segítsen abban, hogy valóban azt nyújthassuk ügyfeleinknek, amire vállalkoztunk. Kérjük válaszoljon az alábbi négy kérdésre, és Adjon meg bármilyen más megjegyzést, amit fontosnak tart Előre is köszönjük, az Citroen Wallis csapata nevében.

Euroalarm

Euroalarm

Cégünk szakembergárdájának köszönhetően műhelyünkben garanciával szereljük be ügyfeleink által megrendelt termékeinket. Próbálja ki az alábbi szolgáltatásainkat műhelyünkben: - Kihangosítók beszerelése - Utólagos xenon beszerelés - Klímák szervizelése, töltése - Állófűtés beszerelése - Ülésfűtés beszerelése - Riasztók beszerelése Nagyobb volumenű munkáinkat szintén műhelyünkben végezzük. Cégek megrendelései esetén kiszállásra is lehetőséget biztosítunk. Szükség, illetve kérés esetén házhoz is megyünk. Milyen eszközökkel dolgozunk? Műhelyünk a napjaink legjobb eszközeivel van felszerelve, így társul a szakértelem és a minőségi eszköz. Beszerelés, javítás, szerviz - euroalarm.hu

Tímár Motor's Kft.

Tímár Motor's Kft.

Köszöntjük Önt megújult honlapunkon, melyet reményeink szerint megelégedéssel fog használni. A honlapon regisztráció nélkül is lehet böngészni, megtekinthetők cégünk szolgáltatásai, elérhetősége. Miért érdemes regisztrálni? Regisztrált felhasználóink a fórumban kérdezhetnek tőlünk a gépkocsijuk üzemeltetésével kapcsolatosan, kaphatnak információkat a kisebb hibák kijavítására, illetőleg egymás között megvitathatják a különböző 'autós' kérdéseket. Feliratkozhatnak rendszeres hírlevél szolgáltatásunkra, melyben értesülhetnek akcióinkról. Valamint kérhetik a díjmentes értesítőt, gépkocsijuk műszaki vizsga és zöldkártya érvényességének lejáratáról. A honlapunk folyamatosan bővül, új tartalmak kerülnek fel. Ha követni kívánja iratkozzon fel RSS hírszolgáltatásunkra. Tehát ha úgy dönt hogy regisztrál, kérjük a jobb oldali menüben felül levő Belépés-ben, a Felhasználó létrehozása linkre kattintson, majd kövesse az utasításokat.

Tuti menü