Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autószerviz - Budapest III. ker. képes leírás - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu
részletek »

Autószerviz - Budapest III. ker. - Autó-szervíz, szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autoszerviz.tlap.hu » Autószerviz - Budapest III. ker.
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autós LCD kijelzők javítása

Autós LCD kijelzők javítása

Cégünk, a Pixelfix Kft. a BMW járművek, és számos egyéb autómárka pixelhibás LCD kijelzőegységének gyors, és szakszerű javítását végzi. Hozza be járművét, és akár már 2 órán belül elkészítjük a hibás kijelzőegység javítását, a műszerfal bontása nélkül! Internetes oldalunkon megtalálhatja az általunk javított autótípusok listáját, és sok egyéb információt is. Tekintse meg weboldalunkat a részletekért, elérhetőségeinkért és árainkért, ha gyors és szakszerű LCD kijelző javításra van szüksége járművében!

Calordaru

Calordaru

Építőgép kölcsönző tevékenységünket 1978-ban a Caloris Ipari Szövetkezet alapította. A szövetkezetből kiválva 1996-ban önálló kft-ként, Calor-Daru Kft. néven folytattuk tovább daruzási tevékenységünket, valamint a gépjárművek környezetvédelmi vizsgálatát. Kollegáink szakképzett, több éves tapaszta- lattal rendelkező, felkészült munkatársak.

Esg

Esg

Autószervizzel 1980 óta foglalkozunk. A Nissan gépkocsik javítását 1991-ben kezdtük meg, a Nissan első hivatalos Magyarországi megjelenésekor. A műhely egy időben 4 gépkocsi javítását tudja elvégezni a legkorszerűbb műszerekkel és célszerszámokkal. A javításokat folyamatosan továbbképzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek végzik.

Gumi, felni értkékesítés, szerelés - Frundi Kft

Gumi, felni értkékesítés, szerelés - Frundi Kft

FRUNDI KFT. 20 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás. Két telephelyen várja kedves Ügyfeleit. Óbudai telephellyel, melynek fő profilja a gumiabroncsok értékesítése, szerelése és javítása. Tatabányai telephelyünkön, ahol abroncs illetve felni szerelése és javítása mellett autómosás és autókozmetika is várja kedves Ügyfeleinket.

Honda M and M márkaszerviz

Honda M and M márkaszerviz

A cég fő tevékenysége használt gépjárművek adás-vétele, valamint a gépkocsik teljes körű biztosítási ügyintézése volt, ezen belül a Honda típusaira szakosodtunk. Vevőkörünk keresleti igényeit figyelembe véve 1998-tól tevékenységünket kibővítettük, gépjármű finanszírozással és autó importtal. 2001 nyarán új telephelyre költöztünk. A Honda Tenno Autóháztól üzemeltetésre átvettük a használtautó üzletágat.

Tuti menü